Frisörer

Sarah2

Sarah

Senior Stylist - Tjänstledig för studier, jobbar enstaka dagar och helger

Vem är jag?

Jag är en tvåbarnsmamma född på det härliga 90-talet. Som person är jag noggrann, strukturerad och energirik.
Jag är privilegierad med förtroendet som salongsansvarig och ser det som något väldigt positivt. Som ovan nämnt så drivs jag av struktur och får möjlighet att göra det i min roll. I min roll som frisör ser jag en stor vikt på lyhördhet, att vi förstår varandra, att du känner dig trygg hos mig är A-O för ett bra resultat. Sen att vi får en trevlig stund ihop, är ett stort plus.

När jag inte jobbar hämtar jag energi hos familjen och i och med att vi bor i hus så finns det ständigt något att pyssla med. Träning är viktigt för mig både för hälsan men också för mig i mitt yrke då jag arbetar mycket med kroppen.
Jag tränar allt från härliga styrkepass till en längre löprunda i naturen.

Varför jag har valt det här yrket?
Jag uppskattar verkligen mötet av människor. Den sociala biten är så fantastiskt på det viset att jag får ta del av andra människors historier eller vardag.  Sen som de allra flesta som väljer det här yrket så har jag också valt det för att få utlopp för min kreativitet. Trender förnyas konstant i den här branschen vilket gör att man aldrig slutar utvecklas. Man måste konstant hänga med i förändringarna och gå utbildningar vilket jag uppskattar.

Vad har du för meriter?
✅ Gesällbrev 2014
✅ Mästarbrev 2019

Utöver dessa har jag med åren gått flertal kursen inom klipp och färg.
Något extra utöver det är att jag är utbildad inom Hairtalk och make-up.

Varför har du valt att arbeta på Frans?

Jag har i samband med att jag blev erbjuden rollen som salongsansvarig bytt över helt till Frans under första kvartalet av 2021. Tidigare var jag anställt inom bolaget, men då på Bosses som ligger på Fyristorg. För mig har de känts självklart att arbeta inom Mielindgruppen så när erbjudandet om att kliva över till Frans kom såg jag bara positiva möjligheter. Här på Frans är vi ett härligt relativt nytt gäng som ständigt växer som team och individer.

Vad betyder hår för dig?

Hår för mig betyder passion, glädje och välmående.

Våra frisörer

Bild - Celie

Celie

Celie
moa

Moa

Moa
Felicia2

Felicia

Felicia
Elin2

Elin

Elin
Sarah2

Sarah

Sarah
Erica2

Erica

Erica
Isabelle

Isabelle

Isabelle
Mielind_Group-164

Matilda

Matilda
Mielind_Group-214

Jenny

Jenny
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk