Färga håret Uppsala

Färgning

Färga håret hos FRANS hår och stil i Uppsala

Ute efter att färga håret i Uppsala? Här finns oanade möjligheter. Med dina önskemål och vårt kunnande hjälper vi dig att välja det som passar dig bäst. Vi har alltid ditt hårs kvalitet i fokus för att din färg ska bli briljant och hålla länge.

Vid behov och önskemål använder vi Olaplex vid färgning. En produkt som lagar och multiplicerar bindningarna i håret och ger fantastiska möjligheter och resultat. Om du ska färga håret i Uppsala är FRANS det självklara valet!

Varför färga håret i vår Uppsalasalong?

  • Briljant och hållbart resultat utifrån dina önskemål
  • Kunnig personal – alla våra frisörer har Gesäll- eller Mästarbrev
  • Erbjuder stor färgkunskap och Olaplex vid behov
Engla
FRANS har hjälpt mig att hitta min stil, ser mig och mitt hår och ger mig inspiration och tips om hur jag ska sköta håret! De har en fantastisk passion för hår och stil och ger mig alltid en avkopplande, skön stund i deras härliga salongsmiljö
Engla Petersson
Englas Showroom, kund & bloggare på Amelia
Bild Arijana3
På FRANS har jag hittat frisörer som jag litar på och blir inspirerad av. Är mycket nöjd med deras tjänster och hur de bemöter sina kunder. De vet vad mitt hår behöver och gör så att det alltid ser snyggt ut på bild. Gör som jag och gå till Frans!
Arijana Heinrici
Kund & bloggare på Lifestylebyjana
andreas-glimbrant-webbyra-stockholm-uppsala-wasabiweb-1-656x632
Hos FRANS känner man sig alltid lika välkommen och vet att man kommer klippas av ett fullblodsproffs. Rekommenderas varmt!
Andreas Glimbrant
Kund & VD Wasabi Web
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev