Slingor Uppsala

Slingor

Vi gör Uppsalas snyggaste slingor

 Du kan göra slingor i samband med färgning eller endast göra slingor. Vi tipsar dig gärna om vad som fungerar bäst för ditt hår och dina önskemål. Olaplex används vid behov eller önskemål.

Vill du få somriga toner eller en mustig färg med vackra skiftningar i så ser vi till att du får optimalt resultat. Här finns alla möjligheter, folieslingor, frihandspenslade slingor eller slingor i hätta.

En sak är säker, hos Frans hår och stil får du Uppsalas snyggaste slingor!

Slingor – detta ingår

  • Vi väljer teknik och färg utifrån ditt önskade resultat.
  • Rådgivning och konsultation i samband med din behandling.
  • Vi utbildar oss kontinuerligt i nya tekniker och trender.
Engla
FRANS har hjälpt mig att hitta min stil, ser mig och mitt hår och ger mig inspiration och tips om hur jag ska sköta håret! De har en fantastisk passion för hår och stil och ger mig alltid en avkopplande, skön stund i deras härliga salongsmiljö
Engla Petersson
Englas Showroom, kund & bloggare på Amelia
Bild Arijana3
På FRANS har jag hittat frisörer som jag litar på och blir inspirerad av. Är mycket nöjd med deras tjänster och hur de bemöter sina kunder. De vet vad mitt hår behöver och gör så att det alltid ser snyggt ut på bild. Gör som jag och gå till Frans!
Arijana Heinrici
Kund & bloggare på Lifestylebyjana
andreas-glimbrant-webbyra-stockholm-uppsala-wasabiweb-1-656x632
Hos FRANS känner man sig alltid lika välkommen och vet att man kommer klippas av ett fullblodsproffs. Rekommenderas varmt!
Andreas Glimbrant
Kund & VD Wasabi Web
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev