Frisörer

Felicia2

Felicia

Trainee

Vem är jag?

En kanske något lugnare och inte så färgstark själ, men en rofylld, levnadsglad och positiv tjej hittar ni här. Tycker om de sociala och trivs i lättsamma konversationer nära till skratt, så väl som en tyst och lugn stund i sällskap av någon annan.
Jag tar mitt jobb på stort alvar och läger stor vikt på lyhördhet och noggrannhet för att kunna hjälpa dig att uppnå din vision av färg och form.
När jag inte jobbar laddar jag upp batterierna hos min familj och mina vänner.

Varför har jag valt detta yrke?
Jag har alltid haft ett intresse för den kreativa delen i kombination med ett socialt yrke. Har funnits i branscher som erbjuder det sociala, men har saknat utlopp för mina intressen och kreativitet som yrken Frisör kan ge mig.  Jag har alltid haft ett stort intresse för smink och hår.

Vad har jag för meriter?
Jag har i årsskiftet mellan 2020–2021 blivit klar med min utbildning som frisör och arbetar nu upp mina timmar för gesällen, vilket är ett mål då jag vill som mina kollegor erhålla en frisörlicens, vilket kräver 1000 timmar + slutprov.
Meriter i övrigt så har jag arbetar en del inom butik och service och känner att detta är något som jag kan ta med mig in i min roll som frisör. Jag kan bland annat fokusera mer på tekniker och allt som är nytt för mig då de sociala och serviceinriktade är något jag känner mig bekväm med.

Varför har du valt att arbeta på Frans?
I och med min traineetid så ser jag det som en oerhört viktig del att få bra och rätt vägledning till att klara gesällen. Här på Frans är det bra och kunniga frisörer som arbetar med ett koncept jag tror på samt att det är en miljö på salongen som jag trivs med.  Min praktik var även inom samma koncern men då på Bosses och vissa dagar på här på Frans. Vilket gjorde de självklart för mig att vilja stanna i bolaget.

Vad betyder hår för dig?
Hår är för mig ett sätt att uttrycka sig och få sig att känna sig extra fin.

Våra frisörer

Hawraa

Hawraa

moa

Moa

Felicia2

Felicia

Elin2

Elin

Sarah2

Sarah

Erica2

Erica

Isabelle

Isabelle

180216-elinstahre-lowres-9

Sara

Mielind_Group-164

Matilda

Mielind_Group-214

Jenny

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk