Frisörer

Erica2

Erica

Advanced Stylist

Vem är jag?

Född 94 och uppväxt utanför Uppsala.
Jag är en väldigt driven person när det kommer till det jag brinner för och lägger gärna all mitt krut på det jag tycker om att göra och de personer jag tycker om.
Gick min frisörutbildning i gymnasiet och tog examen 2013, sedan dess har jag lagt väldigt stor del av mitt fokus och min tid på mitt yrke. Jag lever väldigt socialt även utanför jobbet med vänner, familj, lever med min sambo och våran franska bulldogg Lennox.

 

Varför jag har valt det här yrket? 
Det var ett väldigt lätt val för mig att bli frisör, intresset för skönhet och styling speciellt med hår har funnits med sen tidiga år. Det fanns aldrig någon tvekan om saken när jag sökte till frisörutbildningen och jag har inte ångrat mig en enda gång. Mixen av att få vara kreativitet, social och få vara i den arbetsmiljön vi har gör att de är så kul.
Jag har alltid varit väldigt stolt över att vara frisör, jag älskar när folk frågar vad jag jobbar med.

Vad har du för meriter?
Utöver min grundutbildning som frisör har jag även gjort mina timmar samt test för att erhålla Gesällbrevet, vilket ger mig en frisörlicens.
Innan min anställning här så har jag under några år även hunnit med att vara egenföretagare och hyrde stol bland annat här på salongen innan salongen såldes till Mielindgruppen. Jag har varit i branschen sedan 2013.
Har utbildning inom Hairtalk extensions och har under flera år jobbat väldigt intensivt med det. I mitt bagage bär jag mycket kunskap och intresse om färg och speciellt ljusa färger som slingor, blekning, balayage med mera.
Just nu håller jag på utvecklar mina kunskapar inom make-up för brud och fest.

Varför har du valt att arbeta på Frans?
Frans har varit mitt andra hem sen jag gick ut skolan, jag har en stor kärlek för salongen. Under åren har det varit stora förändringar men jag känner att konceptet passar mig bra och salongen drar till sig precis de arbeten och kunder som jag vill jobba med. Dessutom har jag ett härligt gäng att jobba ihop med, både kollegor och chefer.

Vad betyder hår för dig?
För mig är håret bland det viktigaste i ett utseende, det går att göra så otroligt mycket med en persons yttre bara genom frisyr, färg och styling.

Våra frisörer

Bild - Celie

Celie

Celie
moa

Moa

Moa
Felicia2

Felicia

Felicia
Elin2

Elin

Elin
Sarah2

Sarah

Sarah
Erica2

Erica

Erica
Isabelle

Isabelle

Isabelle
Mielind_Group-164

Matilda

Matilda
Mielind_Group-214

Jenny

Jenny
  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev

Obligatorisk