Frisörjobb Uppsala

Jobba hos oss

Vi har alltid plats för fler talanger

På jakt efter ett spännande och utmanande frisörjobb i Uppsala? Hos FRANS hår och stil välkomnar vi alltid frisörer som har magiska händer. Vi söker det lilla extra i allt vi tar oss för, även när det gäller människorna som vi arbetar med. Förutom att vara härliga individer är samtliga av våra frisörer certifierade och innehar Gesällbrev som ett bevis för sitt hantverkskunnande. Vissa har till och med Mästarbrev.

Har du ännu inte genomfört gesällen men är nyfiken på att arbeta hos oss så hjälper vi dig dit, genom teamwork och utbildning.

Är du vår nästa stjärna? Tveka inte att skicka in en spontanansökan så kanske du får Uppsalas roligaste frisörjobb!

  • sff-logo@2x
  • Mastare_logo@2x
  • mastarbrev_marke@2x

Detta söker vi just nu 2018:

Nagelteknolog/nagelterapeut

Är du nagelteknolog/nagelterapeut  och skulle vilja hyra in sig hos oss på FRANS. Här finns en möjlighet att kunna få fantastiskt duktiga frisörer som kollegor och ha en chans att få sitta och jobba i en väldigt skön, nyrenoverad och härlig salongsmiljö.

Du behöver ha ett eget företag och F-skattsedel. Salongen har bokningssystem med internetbokning.

 

Frisör

Nu söker vi fler frisörer, du som vill arbeta deltid eller jobba extra på kvällar/helger i vårt sköna team på FRANS hår och stil i Uppsala. Vi befinner oss i ett spännande skede där företaget expanderar och bidrar till branschens utveckling och förnyelse.

Vi jobbar som ett team med värderingar och ledord som samarbete, yrkesstolthet och framåtanda, vilka tar oss framåt mot nya spännande mål och utmaningar. Du kommer ingå i ett team som även samarbetar med våra andra salonger. 

Vi söker nu dig som vill ingå i vårt kreativa team av frisörer, som har eller är beredd att ta gesällbrev/mästarbrev/frisörlicens. 

Du ska vilja vara en i teamet och komma in med energi, bra attityd och vilja göra det bästa för varje kund. På salongen vill vi ge varje kund en skön upplevelse och ett inspirerande möte. 

Som medlemmar i Sveriges Frisörföretagare följer vi kollektivavtalet och du får som frisör fortlöpande utbildning, allt för att hålla kreativiteten och yrkesskickligheten aktuell.

Söker du frisörjobb i Uppsala?

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev