Inspiration

Information med anledning av Covid-19

Vi har öppet som vanligt!

Det kan däremot hända att vi vissa dagar öppnar senare samt stänger tidigare än ordinarie öppettider.
Du kan alltid komma i kontakt med oss på telefon på vardagar och lördag när salongen är bemannad. Online
bokningen är öppet dygnet runt årets alla dagar.

Vi träffar många kunder varje dag och vi är väldigt måna om att du som är kund hos oss ska kunna känna dig trygg att komma hit.
Vi vill därför be dig som varit på resa i ett riskzonsområde eller i de drabbade länderna att avvakta minst två veckor innan du kommer till oss på behandling. Vi vill också att du kontaktar oss för att omboka din tid ifall du känner någon symptom som folkhälsomyndigheten råder till att stanna hemma på grund utav.

 

Vi följer Folkhälsomyndigheten nya rekommendationer i våra salonger dagligen.
Detta gör vi på salongen:
– Håller avstånd mellan arbetsplatser minst 1 meter
– Rengör våra ytor, handtag samt toaletter flera gånger per dag.
– Ber dig som kund att tvätta dina händer innan vi påbörjar behandlingen.
– Vi tvättar alltid våra händer med tvål och vatten efter varje kund.
– Vi har handsprit på salongen.
– Vi i personalen är friska och har inte varit på resande fot. Vi stannar även hemma vid minsta symptom och blir hemma 2 dagar efter att varit symptom fri (vi ber er som kund att göra samma sak).
– Vi har tillgång till visir och handskar och kan bära det om du önskar.
– Vi rengör och desinficerar schamponeringarna, dörrhandtag, vår station, vår utrustning och kortmaskin flera gånger per dag.

Vi ber dig också undvika att ta med sällskap så som vänner, familj eller andra medföljande till din bokade tid då vi försöker att minimera antalet personer i lokalen och i våra vänthörna. Vi har även permitterat personal så att vi i den mån det går försökt delat upp arbetsschemat för att minska risken för att bli många i salongen. Det kan dock ske att vi blir närmare full bemanning i salongen vissa dagar, men fortsatt följt av restriktionerna.

Till hör du riskgrupp råder vi dig till att följa folkhälsomyndighetens restriktioner om att stanna hemma, men önskar du att komma i alla fall så är du självfallet välkommen, då på egen risk.

Behöver du boka om din tid så hjälper vi dig via telefon eller om du hellre önskar att gör det via vår internetbokning.
Vi har en 24 timmars avbokningsregel men vi har självfallet överseende för om du är sjuk i dessa tider, vi ber dig i det fallet att meddela oss i så god tid som möjligt, så vi får en chans till att välkomna någon annan samt minska risken att förlora inkomst.
Behöver du avboka av andra orsaker så gäller det som vanligt med 24 timmar innan bokad tid och vi kommer i det fallet att debitera för uteblivet besök.

Tack för din förståelse för vår policy och varmt välkommen in om du är frisk.

Information en uppdaterades: Fredag den 15 maj 2020.

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev