Information med anledning av Covid-19

Information med anledning av Covid-19

I enlighet med Folkhälsomyndighetens restriktioner ber vi dig läsa igenom vår uppdaterade Policy för besök under Covid-19. Denna information uppdateras kontinuerligt.

Vi har öppet som vanligt!

Det kan däremot hända att vi vissa dagar öppnar senare samt stänger tidigare än ordinarie öppettider, då vi försöker sprida ut bemanningen i salongen.

Du kan alltid komma i kontakt med oss på telefon eller mail på vardagar och lördag när salongen är bemannad. Onlinebokningen är öppet dygnet runt, årets alla dagar.

 

Vi på plats träffar många kunder varje dag och är väldigt måna om att du som är kund hos oss ska kunna känna dig trygg att komma hit.
För att minska risken att påverka personal och andra kunder ber vi dig att kontakta oss för att omboka din tid ifall du har symtom som Folkhälsomyndigheten råder till att stanna hemma på grund utav.
Detta gäller oavsett om du har antikroppar, har haft Covid-19 eller testats negativt.
Då vi som jobbar här måste stanna hemma vid minsta symptom och vill minimera risken att bli sjuka ber vi dig följa angivelsen ovan. En följd blir annans att vi måste boka av fler kunder om vi insjuknar. Vilket vi önskar att undvika.

Munskydd:
I och med de skärpta restriktionerna om att bära munskydd i miljöer där man är en längre tid och inte har möjlighet till att hålla avstånd, så rekommenderas nu munskydd att användas. Vi som arbetar gör allt för er och vår säkerhet och bär därför munskydd/visir i salongen. Vill du följa region Uppsalas rekommendationer angående munskydd tillsammans med oss och inte har ett eget så finns det munskydd för 10kr/st hos oss.

Kom inte i sällskap:
Vi ber dig att inte ta med sällskap så som vänner, familj eller andra medföljande till din bokade tid då vi behöver minimera antalet personer i lokalen och kommer med den anledningen be dem lämna salongen om det sker.

Riskgrupp:
Tillhör du riskgrupp råder vi dig till att följa Folkhälsomyndigheternas restriktioner om att stanna hemma. Väljer du att komma i alla fall så är du självfallet välkommen, då på egen risk.
Vi får många frågor om extra öppettider för äldre och personer i riskgrupp vilket vi valt att inte ha, med anledning av att vi anser att det är säkrare att komma in till oss när pandemin lagt sig. 

Hur vi arbetar under pandemin:
Vi följer restriktionerna, håller vår utrustning och station ren, samt håller god hygien och stannar hemma vid minsta symptom. Även fast det inte är ett krav att använda munskydd/visir så har vi ändå valt att göra det för vår skull men också för eran. Vi vill då även upplysa om att vi inte är utbildade i hanteringen, men vi gör de vi kan. Vi kommer fortsatt använda visir/munskydd fram tills pandemin visar tydliga och positiva förändringar.

Vad vi gör på salongen:
– Håller avstånd mellan arbetsplatserna.
– Rengör ytor, handtag samt toaletter flera gånger per dag.
– Vi ber dig som kund att tvätta dina händer innan vi påbörjar behandlingen.
– Vi tvättar alltid våra händer med tvål och vatten innan och efter varje kund.
– Vi har handsprit på salongen.
– Vi i personalen är friska och har inte varit på resande fot. Vi stannar även hemma vid minsta symptom och blir hemma 48 timmar efter första symptomfria dag (vi ber er kunder att göra samma sak).
– Vi bär alla munskydd/visir.
– Vi rengör och desinficerar schamponeringarna, dörrhandtag, vår station, vår utrustning och kortmaskin flera gånger per dag.
– Vi har anpassat och tillfälligt tagit bort vissa behandlingar som gör att vi måste stå nära ansiktet.
– Vi har inga anpassade tider på salongen för de som är oroliga, däremot har vi tider i veckan då vi har mindre bemannat i salongen.
– Vi är permitterade för att minska bemanning och antal personer i salongen. Detta kan även påverka våra öppettider.

Vi följer Folkhälsomyndigheten rekommendationer i våra salonger dagligen.

Om du blir sjuk:
Behöver du boka om din tid så hjälper vi dig via telefon eller om du hellre önskar att göra det via vår internetbokning så går det också bra. Vi har en 24 timmars avbokningsregel men vi har självfallet överseende för om du är sjuk i dessa tider. Vi ber dig i det fallet att meddela oss i så god tid som möjligt, så vi får en chans till att välkomna någon annan samt minska risken att förlora inkomst för får personal.
Behöver du avboka av andra orsaker gäller som vanligt 24 timmar innan bokad tid och vi kommer i det fallet att debitera för uteblivet besök.

 

Tack för din förståelse för vår policy och varmt välkommen in om du är frisk.
Tillsammans försöker vi göra allt vi kan för att stoppa smittan.

Informationen uppdaterades: måndag den 6 April 2021

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev