Inspiration

Information med anledning av Covid-19

Vi har öppet som vanligt!

Det kan däremot hända att vi vissa dagar öppnar senare samt stänger tidigare än ordinarie öppettider.
Du kan alltid komma i kontakt med oss på telefon på vardagar och lördag när salongen är bemannad. Online
bokningen är öppet dygnet runt årets alla dagar.

 

Vi träffar många kunder varje dag och vi är väldigt måna om att du som är kund hos oss ska kunna känna dig trygg att komma hit.
Vi vill därför be dig som varit på resa eller i de högt drabbade länderna att avvakta minst en vecka innan du kommer till oss på behandling. För att minska risken att påverka personal och andra kunder så ber vi dig att kontakta oss för att omboka din tid ifall du har symtom som folkhälsomyndigheten råder till att stanna hemma på grund utav, detta gäller även om du har antikroppar eller har haft Covid-19.

 

Riskgrupp:
Tillhör du riskgrupp råder vi dig till att följa folkhälsomyndigheternas restriktioner om att stanna hemma. Väljer du att komma i alla fall så är du självfallet välkommen, då på egen risk.
Vi får mycket frågor om extra öppettider för äldre och personer i riskgrupp vilket vi valt att inte ha, med anledningen att vi anser att det är säkrare att komma in till oss när pandemin lagt sig.

 

Hur vi arbetar under pandemin:
Vi följer restriktionerna, håller vår utrustning och station ren, samt håller god hygien och stannar hemma vid minsta symptom. Vi har möjlighet till visir och i vissa fall munskydd, men då det inte är ett krav att använda det så är det upp till enskild frisör om de vill arbeta med det på. Vi ber dig därför att kontakta salongen om du har de önskemålen.

Kom inte i sällskap:
Vi ber dig att inte ta med sällskap så som vänner, familj eller andra medföljande till din bokade tid då vi försöker att minimera antalet personer i lokalen och i våra vänthörna.

 

Detta gör vi på salongen:
– Håller avstånd mellan arbetsplatser minst 1 meter
– Rengör våra ytor, handtag samt toaletter flera gånger per dag.
– Ber dig som kund att tvätta dina händer innan vi påbörjar behandlingen.
– Vi tvättar alltid våra händer med tvål och vatten efter varje kund.
– Vi har handsprit på salongen.
– Vi i personalen är friska och har inte varit på resande fot. Vi stannar även hemma vid minsta symptom och blir hemma 48 timmar efter att varit symptom fri (vi ber er som kund att göra samma sak).
– Vi har tillgång till visir och handskar och kan bära det. Då det inte är ett krav från FHM är det upp till enskild frisör att vilja arbeta i det eller inte. Fråga frisören vid bokningstillfället.
– Vi rengör och desinficerar schamponeringarna, dörrhandtag, vår station, vår utrustning och kortmaskin flera gånger per dag.

Vi följer Folkhälsomyndigheten nya rekommendationer i våra salonger dagligen.

Om du blir sjuk:
Behöver du boka om din tid så hjälper vi dig via telefon eller om du hellre önskar att gör det via vår internetbokning.
Vi har en 24 timmars avbokningsregel men vi har självfallet överseende för om du är sjuk i dessa tider, vi ber dig i det fallet att meddela oss i så god tid som möjligt, så vi får en chans till att välkomna någon annan samt minska risken att förlora inkomst.
Behöver du avboka av andra orsaker så gäller det som vanligt med 24 timmar innan bokad tid och vi kommer i det fallet att debitera för uteblivet besök.

 

Tack för din förståelse för vår policy och varmt välkommen in om du är frisk.

Information en uppdaterades: Onsdag den 29 juli 2020.

  • Inspiration, erbjudanden & nyheter i vårt nyhetsbrev